Vergoeding

Ketenzorg Honk en Podotherapeut Zorg om voeten

Ik werk samen met Ketenzorg Honk, die ervoor zorgt dat patiënten met een chronische aandoening, in dit geval diabetes, de meest optimale zorg ontvangen. De begeleiding die u van Honk krijgt is gericht op het verlagen van de risico’s die u loopt op complicaties, het verminderen van uw klachten en het voorkomen dat uw ziekte verergert.

Binnen de huisartsenpraktijk is uw huisarts verantwoordelijk voor uw behandeling. In de uitvoering van uw behandeling zult u voornamelijk contact hebben met de praktijkondersteuner . De praktijkondersteuner is ook uw eerste aanspreekpunt voor vragen.
Wanneer de huisarts of praktijkondersteuner daar aanleiding toe ziet kunnen zij andere zorgverleners die zijn aangesloten bij HONK Ketenzorg inschakelen bij uw behandeling. Denk daarbij aan specialisten als diëtisten, podotherapeuten en pedicures.

Mensen met diabetes hebben een verhoogd risico op het ontstaan van voetproblemen. De praktijkondersteuner stelt door middel van een voetonderzoek uw Simm’s classificatie en bijbehorende zorgprofiel vast, en beoordeelt of het noodzakelijk is om naar een pedicure te gaan.

Ook ben ik aangesloten met Podotherapeut Marieke de Witte, zij zorgt voor het voetonderzoek en
het doorverwijzen van patienten naar de pedicure, die voor de diabetes zorg in het ziekenhuis lopen en niet bij hun huisarts/ praktijkondersteuner.

logo-honk

Aangesloten bij:


Bezoekadres
Daalmeereiland 2
1827 KX, Alkmaar
072 564 5313
info@schoonheidssalonanouk.nl

Openingstijden
Maandag: 14:00 – 22:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 11:00 – 19:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00

Kunnen wij u helpen?

Geef uw huid de schoonheid die het verdient.

U kunt bij ons terecht voor vele behandelingen.
U bent van harte welkom in onze schoonheidssalon in Alkmaar.